Bu, bağımsız Türkiye’nin öyküsüdür

Ülke olarak seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Bir tarafta Millet İttifakı bir tarafta Cumhur İttifakı bir tarafta algı yalan dezenformasyon haber...Tek amaçları ülkeyi uluslararası Arena’da rezil etmek olan bir zihniyet. Bir tarafta hizmet siyaseti... Artık karar milletin. Zillet mi? Hizmet mi? Olacağına halk karar verecek.

Cumhur İttifakı kazanırsa Türkiye’de yatırımlarla buluşmaya devam edecek. Seçim sonrası Türkiye şaha kalkacak. Kızıl elmaya doğru yol alacak. Depremzedelerin yaraları sarılacak. Konutlar en kısa zamanda yapılacak. Farklılıklar zenginliğimiz düsturuyla 85 milyonu kucaklayan bir siyasetle yola çıkılacak.

İdeolojik nankörlükler hat safa’ ya çıksa da satılık kalemlerin, sözde sanatçıların ve akademisyenlerin göstermediği basireti bu millet irfanıyla gösterecek.

Anadolu feraseti yine galip gelecek.

Peki, hasbelkader millet ittifakı kazanırsa kimler sevinecek:

-Kandil sevinecek

-FETÖ sevinecek

-ABD sevinecek

-İngiliz, Ermeni, Yunan sevinecek

Yunan gazetecinin itiraf ettiği gibi Kılıçdaroğlu kazanırsa F-16 almamıza gerek yok... Umutları Kemal bey...

PKK elebaşlarından Base Hozat:” Bu seçim tarihi bir seçim” diyor. Tabi Kemal bey sayesinde inlerinden çıkabilecekler. Eşkıyanın umudu Kılıçdaroğlu.

Peki, kandile umut olan bir ittifak bu millete umut olabilir mi?

Karşımızda 6+1 ihanet çetesi var. Kandile özerklik vaat eden FETÖ'ya göz kırpan

Terörle mücadele yasasına hayır diyen

Suriye Irak teskeresine hayır diyen

İsviçre’nin NATO üyeliğini koşulsuz kabul edecek

LGBT’yi meşrulaştıracak

İnançlı insanları sindirecek

(Emin olun ki eski Türkiye’den daha kötü olacak, şimdilerde ses çıkarmıyorlarsa hoşgörülerinden değil uzun adamdan tırstıkları içindir.)

Bir sabah uyanınca!

  • Akkuyu ve enerji santrallerini kapatacak bir ittifak var karşımızda

Bu seçimlerde ismin önemi yok, liyakatin önemi yok, ceket koysanız, odun koysanız kısaca öküz koysanız da ona oy vereceğiz diyen bir kitle var karşımızda.

İnanın ülkeye bu millete hizmet zerre kadar umurlarında değil, amaç Erdoğan’ı devirmek. Erdoğan nezdinde bu millete had bildirme.

Geçtiğimiz günler Yavuz Ağıralıoğlu İYİ Parti’den istifa etti. Gerekçesi HDP ile partisinin içinde olmasıydı. Maalesef Ağıralıoğlu linçlenirken en ağır küfürler edilirken parti yönetiminden ses çıkmadı.

HDP’li troller Ağıralıoğlu için it havladı diye tweet atarken sözde ülkücüler davadaşlarına sahip çıkmak yerine üç maymunu oynadı.

Siz nasıl ülkücüsünüz ki davanıza sırt döndünüz. Sahi siz nasıl ülkücüsünüz? Ellerinde şehitlerin kanı olan bir parti ile ittifak içindesiniz ve ihanet içindesiniz vatana...

Lafa gelince vatan millet Sakarya, ama gerçekler bambaşka.

Beyniniz mi sulandı? Yoksa iktidar hırsı gözlerinizi mi kör etti? Yoksa emir büyük yerden mi? Nasıl bir gaflet içindesiniz anlamış değiliz doğrusu.

İP' li Yeni Asya gazetesinin yazarlarından biri de kalkmış HDP’li arkadaşlarının da en az kendileri kadar vatanı sevdiğini iddia ediyor. Mealen şöyle demek istiyor aslında yazarımız! Bizim vatan sevgimiz HDP’liler kadarcık. Öcalan’a özgürlük isteyenler kadarcık. Yakında yine aynı cenahtan biri çıkıp kandilde en az bizim kadar ülkücü derse sakın şaşırmayın! Kandille organik bağı olan HDP bile bu kadarını yapmadı. Sizin kandile olan aşkınız erken başladı. Yuh olsun sizlere. Demirtaş’la kahvaltı yapmayı özleyen liderin kitlesinin çapı bu kadar olur ancak.

Karşımızda maalesef ülkeye hizmet değil, yıkım getirecek bir hıyanet çetesi var. Yıkacağız , böleceğiz, diye bas bas bağırıyorlar duymuyor musunuz!?

Bir zamanlar CHP’lilere “Atatürk’ün itleri” diyen Sırrı Sakık şimdilerde yüzyıllık cumhuriyeti değiştireceğiz diyor. Mustafa Karasu kandildeki ininden Kılıçdaroğlu’na ayar veriyor: “helalleşme öyle olmaz, madem bizim sayemizde iktidar olacaksınız bize özerklik vereceksiniz kendi valimizi, kaymakamımızı biz atayacağız diyor” CHP’DE ses yok. İp dilini yutmuş. Altılı masadan gık çıkmıyor. Nasıl korkuttularsa. Ellerinde kasetlerimi var acaba?

Bu seçim Erdoğan’la Kılıçdaroğlu arasında geçmeyecek. Bu seçim şehitlerimizle kandil arasında geçecek. Ya PKK galip gelecek eşkıya şehre inecek, Türkiye 7 özerk bölgeye ayrılacak ya da bu milletin öz evlatları galip gelecek ve kızıl elma yolunda Türkiye yüzyılı hız kesmeden ivme kazanacak.

Bu seçim bağımsız Türkiye’nin öyküsüdür. Yerli ile yadın bitmeyen kavgasıdır. Ve bizimkisi iktidar hırsı değil istiklal ve istikbal mücadelesidir...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum