Medine Kocakulak

Medine Kocakulak

Mavi Marmara

Selamünaleyküm değerli insanlar. Bugünkü makalem her zamankinden biraz farklı olacak. Çünkü bugün sizlere Aksa uğruna, Gazze uğruna verilen bir savaştan bahsedeceğim. Mavi Marmara değerli dostlar, evet Mavi Marmara.

Belki birçoğunuzun daha dün gibi hatırladığı o saldırı. 2010 yılında 22 Mayıs'ta gerçekleşti. Bizler müslümanlar olarak, Filistin'in, Gazze'nin sesi olduk.

Olmaya da devam edeceğiz biiznillah.

Z kuşağı dediğimiz Aslında Mavi Marmara kuşağıdır. Davamızın sonuna kadar arkasındayız. Mazlumun yanında, İsrail'in de her zaman karşısındayız. İsrail her daim müslümanlara ve o kutsal gönül coğrafyamıza zulmetti. Onlar bize zulmederken biz Cihat ettik. Bizler her daim kazanan olduk. Şehit kanları ile yüzen o gemi yürekle kazanılan bir savaşın kalbiydi. İsrail ordusu ise hakkı haykıran mücahitlerimize haince saldırdı.

Erzurumlu bir Mavi Marmara yolcusu amcanın röportajını dinledim. İHH YouTube sayfasında paylaşılmış." Kavga yürek işidir gardaş" diyordu. Hakikaten öyle değil mi yürekleri olmadan bizim aksamızı bizim yüreğimizi bizden almaya çalışmaların ne kadar da acizce. Varlıkları boyunca, müslümanlara zulüm ederek bir yere gelmemiş İsrail ordusunun gerçek yüzü İHH çalışmaları ve Mavi Marmara ile tüm mecralara duyrulurken, onların susup bunu izlemesi de bariz ve açık bir biçimde her şeyi kabullendiklerini gösterir. Başta da kendi alçaklıklarını gün yüzüne çıkarmasını Hak Teala bizlere nasip etti. Bizler gerçeği haykırdıkça onlar aciziyetini zulüm ile tatbik etmeye çalışıyorlar. Mavi Marmara unutulmayacak, asırlar da geçse , zulüm unutulmayacak, gözyaşları, dualar yerde kalmayacak. Mavi Marmara ile Müslümanlar hürlügünü arşı alaya duyurdu neticede Mavi Marmara sayesinde de hain İsrail'in gerçek yüzü ortaya çıktı. Syn Muharrem Güneş'in de dediği gibi "Filistin topraklarındaki son işgalci ,son siyonist o toprakları terk edene dek direnişimize devam edeceğiz."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.