Biz yüksek dağlarda güzel manzaralar görmek istiyoruz

Neydi gezi parkı? Ağaç sevgisi mi? Masum bir eylem mi? yoksa Akşener’in deyimiyle milli şuurun şahlanışı mı? Üzerinden dokuz yıl geçen gezi parkını kısaca özetleyelim isterseniz.

Bu eylemler 28 Mayıs 2013 tarihin de İstanbul gezi parkında başladı. Eylemler yaklaşık 15 gün boyunca geniş çaplı bir kaos ortamı oluşturdu. Bu ülkeye verdikleri zarar on beş bin dolardan daha fazla. Ağaç sevdalarının bu ülkeyi düşürdüğü hale bakın siz! O dönemde borsa düştü, dolar faiz fırladı, enflasyon ve işsizlik yükseldi. Kamu binaları, ambulanslar yakılıp yıkıldı. Sizce milli şuuru olan kamu malına zarar verir mi? İçinde dirhem vatan sevgisi olan bu ülkenin taşına toprağına kıyabilir miydi? Polisten kaçan eylemciler ayakkabılarıyla camiye girdiler. Kutsala saygısı olmayan bu varlıklar camide içki içip çöp atmaktan da geri durmadılar. Şimdiler de her ne kadar inkar etseler de Dolmabahçe de ki Bezmi Alem Valide Camisinin görüntüleri sosyal medya da mevcut.

Biz sürtüğüz diye pankart açanlar camiye ahıra çevirenlere Cumhurbaşkanımız sürtük deyince veryansını ederek, olayları manipüle ettiler. Sürtük kelimesine tepki gösterenler eğer siz Müslüman olsaydınız sürtük diyene değil camiyi o hale getiren çapulculara tepki gösterirdiniz. Milliyetçi olsaydınız ülkenin ziyan olmasına yakılıp yıkılmasına sessiz kalmazdınız. Sahi siz kimsiniz safınız nere

Neydi gezi parkı? Halkın iktidarını devirmek için yapılan bir plandı. Mesele ağaç değil siz hala anlamadınız mı diyen sözde sanatçılar, biz sizi anladık o yüzden siz başarılı olamadınız. Hayaller gerçek olmayınca alabora olan memoliler. İşçi yevmiyesiyle öğrencileri meydana toplayan kavalalar, sokakta ki çapulcuların karınlarını doyuran koçlarımız biz sizi çok iyi anladık. Siz Sorosun çocuklarısınız O yüzden şimdi kiminiz kaçak kiminiz tutsaksınız.

Meseleniz Erdoğan’ı devirmekti. Erdoğan’ın temsil ettiği bu millete had bildirmekti. Farkındayız tahammülünüz yoktu bu ülkenin insanına. Bizden biri değildiniz zaten hiç olmadınız.

Zulüm 1453 de başladı derken hangi milletten olduğunuzu kamu mallarına zarar verirken ambulansları polis araçlarını yakıp yıkarken milli şuurunuzun seviyesini çok iyi anladık.

Meydanlarda devrimcilik oynadınız, mahkemelerde ağladınız. Yine mert olmayı beceremediniz. Adı üstünde fırıldaktınız.

Başaramadınız, bu ülkenin geleceğine pusu kuramadınız.

Bu ülkeye maddi ve manevi anlamada çok zarar verdiniz. Çünkü siz ümmül habistiniz kısaca haindiniz.

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de yalanlar iftiralar devri daim ediyor. Yuvarlak altılı masada Cumhurbaşkanı adayı çıkaramayan muhalefet algı konusunda akademik başarılar gösteriyor. Ülkesi için bir duruş sergilemeyenler ellerine tutuşturulan bildiriyi güzel okuyor. Sahada göremesek de sosyal medyada etkinler. Gençleri içi boş sözlerle manipüle ediyorlar. Varsa yoksa Erdoğan dert olmuş içlerinde tasa olmuş yazık!

ABD’nin yunan adalarına yaptığı yığınak kurduğu dokuz tane askeri üst bunların umurunda değil.

EĞER FARE KEDİYE KAFA TUTUYORSA YAKINLARDA BİR DELİK VAR DEMEKTİR

Ekonomik durumu kötü olan Yunanistan bize kafa tutuyor. Gırtlağına kadar borç batağında ama bize meydan okuyor. Yunan kime güveniyor? Yunan ABD’ye Fransa’ya birde içimizdeki yunanlara güveniyor.

Türkiye Suriye’nin kuzeyine çok kapsamlı bir operasyona hazırlanıyor. Bu durumdan Amerika rahatsız. Avrupa İran rahatsız. PKK panik halinde. O yüzden burnumuzun dibindeki yunan adaları silahlanıyor. Ama muhalefetin derdi Erdoğan.

Muhalefete göre terörle mücadele yasası uluslararası hukuk normlarına göre yeniden şekillendirilmelidir. Yani terörle mücadeleye son verilmelidir. Misyonları gereği kuklacının elinde kukla olmak istiyorlar. Eski Türkiye ye özlemleri bu yüzden

Yüksek dağlara çıkmak zahmetinde bulunmayanlar güzel manzaralar göremezler

Biz güzel manzaralar görmek istiyoruz ülkemiz adına mavi vatana sahip olmak, sahip çıkmak istiyoruz sınırlarımızda güvenlik sorunu istemiyoruz burnumuzun dibinde yeni kukla devletler kurulsun da istemiyoruz

O yüzden biz yüksek hedefleri olan, elini taşın altına koymaktan yüksünmeyen bu ülke için serden, yardan gecen liderle bu kervanda yer alıyoruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.