Tek Dünya Devleti - 2

Evet sevgili dostlar yeni dünya düzeninde yapılmak istenen değişiklikleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Uzmanların ve yorumcuların görüşlerine göre; içinde bulunduğumuz bu süreç 3. Dünya savaşı olarak nitelendirilebilir. Tabii ki 3. Dünya savaşı bundan öncekiler gibi sıcak savaş şeklinde olacak diye bir şart yok. Öyle görünüyor ki savaşın en büyük silahı dünyayı etkileyen salgın hastalıklar. Şu anda tüm dünya tam da bu söylediğimiz süreci yaşamakta. Yine teorilere göre Corona virüsünün ikinci etabı yakında gelecek. Bunun için tedbiri önceden alıp salgını önledik yada kontrol altına aldık diye gevşememeliyiz.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Tarih 2020 den öncesi ve 2020'den sonrası olarak yeniden şekillenecek. Önce birey sonra millet olarak bize düşen görev ise sağlık kurallarına uygun davranıp süreci iyi yönetmektir.

Dünya Sağlık Örgütü'nün eliyle tüm dünya Ulus Devletleri üzerinde daha etkin olup küresel güçlerin istediği yani üst aklın tasarladığı model hayata geçirilecektir. Bu sürecin ayak izlerini şimdiden görmekteyiz. İstenilen şey bireylere çipler takıp her hareketlerini takip edip, yönlendirip, yönetmektir. Bu da bize Tek Dünya Devleti'nin temellerinin atılmakta ve kuruluş çalışmalarının başlamış olduğunu göstermekte. Dikkat etmemiz gereken yer ise yeni süreçte Üst Aklın daha az nüfusu istemesidir. Yani yeni düzende Dünya nüfusunun azalması gerekiyor çünkü insanoğlunun yapacağı çoğu işi robot teknolojisi ve yapay zeka daha kolay ve pratik yapacaktır. Niye mi böyle düşünüyorum mesela eskiden savaşlarda veya hayatımızda çok çok kullandığımız binek hayvanları (atlar, eşekler, develer vs.) artık günümüzde neredeyse yok denecek kadar az ve hiç birisi eskiden kullandığımız şekli ile görev yapmıyorlar. Bu hayvanlara günümüzde ihtiyaç yok. İşte bu örnekte olduğu gibi Üst Akıl; gelecekte insanın gücü ile yapılan işleri, daha çok makinalarla yapacağı için insan nüfusunun fazla olmasına ihtiyaç yok mantığında hareket etmektedir.

Devam edecek...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.