Garson şu boşları bir al!

Tüm yapraklarını bir gece de dökersin Ve
Hiçkimsenin bundan haberi olmaz.

Depremler,seller,virüsler,savaşlar,varlık,yokluk
Ve değişmeyen gün geçtikçe azgınlaşan nefisler!
Anahtar deliğinden bakan ama aynaya bakmayan insanlar;
Hata aramaktan kendine bakmayan bir alay hatazede... Doyumsuzluk, görgüsüzlük, vurdumduymazlık, özenti, başkasının hayatına burnunu sokma, başkasının hayatını didikleme, başkasının başarısını bir türlü hazmedememe ve bir sürü insanlık dışı davranış!
Yardımlar ulu orta göze soka soka yapılırken her olayda sosyal medyadan bir klavye delikanlılığı ardından karnını kaşıya kaşıya hoyrat hayata devam!
15 saniyelik depremin sıcacık yuvaları mezara çevirdiği sevdiklerimizden aldığı zamanları gördük. Savaşların çocuklara bile acımadan nasıl seyir ettiğini izledik. Sahiplenelim derken engel yedik eleştirildik ha yalan değil iyilikten maraz doğar mı doğdu ama biz kendimize yakışanı yaptık. Küçücük virüs bizi evlere hapsetti sevdiklerimize hasret bıraktı cenazeler cemaatsiz camiler, okullar, sinemalar,tatil yerleri,mesire alanları,oyun parkları boşaldı boynu bükük bayramlar yaşadık... ama bir arpa boyu insanlık adına ilerleyemedik!
Sosyal medyanın A sosyal insanlarının çokta bişey katmayan saçma sapan paylaşımlarına maruz kaldık!
Ne küfürden vazgeçildi,ne dersler alındı ,ne cinayetler bitti , ne kadına çocuğa şiddet tükendi, ne istismarlar sona erdi, çalan çırpan yaptığından utanmadı,ne de eğlenceler,kumar, içki,zina azaldı!
Özgürüsün ya kimse kimseye karışmaz Her koyun kendi bacağından asılır ya... sözüyle herkes yaptığı çirkinliğe kendince bir kulp uydurup vicdanını kandırdı.
Anlayacağınız gene insanlık ve ahlak ahlakla beraber değerlerimiz ve edebimiz yok oldu!
Eşcinselliği alkışlayan sen ben gibi insanlar değişen dünyanın düzenine izlediği filmler diziler çirkin hayatların özendirildiği programlarla normalleşti!
Farkında mısınız sokakta uzaylı görsek şaşırmayacak hale geldik! Geldik gelmesine de geleceğe dair ne çocuklarımıza bırakacak güzel bir gelecek ne güzel bir dünya ne güzel bir ülke ... en acısı da geleceklerini şekillendirecek güzel örnekler olamadık!
Yalan söyleyince kızdığımız çocuklara yalan söylettik ama olsun en güzel kıyafetleri markalı telefonları en iyi okulları önlerine serdik gerisi de aman olmayıversin!
Aslında tam uzlet zamanıydı kendinle barışmanın kendine yatırım yapmanın nereden geliyor nereye gidiyorum sorusunu kendine sormanın yarına garantisi olmayan şu hayatta gözlerine bakmadığın eşine çocuklarına vakit ayıracağın zamanlardı! Bilinmedi! Yapılmadı! Dersalınmadı!
Bir elde telefon bir elde kumanda umurumda mı dünya.....
Çok sıkıldım hepinizden en çokta kendimden
Zakkumun dediği gibi masadan eksiliyor dostlar kimi vaktini tamamlayıp ruhunu teslim ederken kimini ben kendi içimde öldürüyorum ! Bana faydası olmayan enerjimi düşüren kötülükten beni alıkoymayan ne varsa garson al şu boşları! (:
Vesselam…!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.