Ehline denk gelmeyen ziyan olurmuş….

Son dönemler de dişil ve eril enerjinin dengelenmesi adına bir alay uzman bir sürü yöntem ve dahi hummalı bir çaba ortaya çıktı. Erkeğin eril enerjiyi sadece çapkınlıkta kadının dişil enerjiyi erkek tavlamada kullandığı ama fıtrattan uzaklaştığımız ilginç bir dönemdeyiz! Kadının eril enerjiyle yoğunlaşması ya isteğe yada mecburiyete dayalıyken erkeğin eril enerjiden kopması tamamen tembelliğinden olduğu aşikar .
İyi de biz ne zaman kaybettik bu kadınsın hallerimizi? Kamyoncu gibi küfüretmeye, racon kesmeye, masaya yumruk atmaya ne zaman başladık, ne ara karar verdik?
Durup dururken hadi biz eril eril erilelim gerisini koyverelim mi dedik?
Hani sıkıntıya giremem ben ıssız adamım, özgürlüğüm benim erkekliğim diye piyasa yaparken kadın klozet çeşmesini tamir etmek zorunda kaldı ya ha o ara kaybettik dişil enerjimizi !
Hani sen naz caz trip işini kadının elinden aldın çocukları ile beraber seni avuturken kadın kasap Naci efendi oluverdi.
Evinde ki arızalı prizi hatırladın mı? Yukarı kattan akan suyu veya elinde çocuklarla bir de markete gitmek zorunda kalan kadını! Hah işte o ara market kasasında kaldı kadınlığımız !
Sen dışarıya erkekliğini ispata yeltenirken evde ki eşin saçını süpürge ederken senin arkanı toplarken yok sayılıp değersizleştirildiğin de kapı eşiğinde unuttu kadınlığını!
Kendi nesline saygı duymayan sen eşine bir bakıcı bir hizmetçi bir tamirci gibi davrandığında sevgi sözlerine hasret kaldığı tek başına uyuduğu yatağında çocuklarına sımsıkı sarılırken unuttu kadınlığını ve kaybetti dişil enerjisini !
Sistem, hayat şartları terk edilen kadınlar ve bir sürü sebeple çalışma hayatına sürüklendi kadınlar! Sonra gittiği iş yerinde hafif yolluymuş yada okeye dördüncüymüş gibi muamele yaptığında gitti dişil enerji…
Sen şimdi çocukları ile terk edilmiş senelerdir dişini tırnağına takarak akranları gezerken çalışmak zorunda kalmış müzeyyen teyzeme anlatsana senin eril enerjim artmış gel dengeleyelim diye !
Çocukları devlet okutsun çalışmak zorunda kalmasın müzeyyen teyzem de kendine odaklansın saçıyla başıyla çiçekleri ile uğraşsın, yüzünde güller açsın aynaya bakınca sevinci artsın o zaman gör sen dişil enerjiyi ama nerdeeeeeeee!
Kadınların omuzlarından tuzlu su dökmek yerine yüklerini hafifletmek yorulmuş ayaklarını tuzlu su ile dinlendirmek dişil enerjiyi daha çok arttırır azizim…
Uzmanlar bilmezler biz gibi hayatın içerisinde ben anneyim ben bir babanın kızıyım ben bir kadınım diye var olmaya çalışan gerçek kadınlar bilir bu kıvamı ve hiç bir kitap yazmaz …!
Kısacası ehline denk gelmeyen ziyan olurmuş…. Can da inci mercan da!
Kadınlar çiçek açacak ortamlarını kaybetti…
Toprağını bulan uygun ortamları sağlanan her kadın çiçek açmaya müsaittir …
Peki eyyyyyy erim erim erilim diyen dişileşmiş bey sen bu işin neresindesin?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum