MEDAŞ yerel seçimler ve bayram mesaisini sorunsuz atlattı

MEDAŞ yerel seçimler ve bayram mesaisini sorunsuz atlattı

MEDAŞ, kesintisiz ve kaliteli elektrik için yürüttüğü çalışmalar neticesinde 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde ve Ramazan Bayramı boyunca sorunsuz bir şekilde geçirdi.

Konya, Aksaray Nevşehir, Niğde, Karaman ve Kırşehir olmak üzere 6 ilde 2,4 Milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Meram Elektrik Dağıtım Şirketi, kesintisiz ve kaliteli elektrik için yürüttüğü çalışmalar neticesinde 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde ve Ramazan Bayramı boyunca sorunsuz bir şekilde geçirdi.

fotograf-3.jpg

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş; kritik noktalar için seçimden ve bayramdan çok önce başlattığımız bakım çalışmalarının tamamlandığını beyan etti. Bu kapsamda seçim ve bayram sürecinde enerji arz güvenliği kritik olan Yüksek Seçim Kurulları gibi lokasyonları besleyen dağıtım merkezi, Kesici Ölçü Kabini (KÖK), trafo, pano ve aydınlatma tesisleri gibi elektrik dağıtım şebekesi unsurlarındaki kontrol ve bakımlarını tamamladığını belirtti. Seçim günü sabahın erken saatlerinden, oy sayımının tamamlanacağı ana kadar YSK, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, valilikler, kaymakamlıklar ve kolluk kuvvetleri ile koordineli bir şekilde seçim sürecinin sorunsuz tamamlanması için faaliyetlerin yürütüldüğünü bildirdi. Bu kapsamda MEDAŞ olarak 970 Personel, 300 Araç, 10 drone ve 21 adet mobil jeneratör ile çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirtti. Bayram sürecince de tüm müşterilerimizin sorunsuz bir bayram yaşaması için de gece gündüz tüm ekiplerimizle teyakkuz halinde çalışmaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.