"Emniyet mensupları kutsal bir görevi ifa ediyor"

Konya'da Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü kutlamaları devam ediyor.

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Polis Memurları ile birlikte Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.


Gerçekleşen ziyarette Türk Polis Teşkilatı’nın 179. yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası’nı kutlayan Vali Vahdettin Özkan; “ Türk Polis Teşkilatı; halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur, güven ve adalet ortamını tesis etmek için zaman mefhumu gözetmeksizin hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan Mülki ve Adli Makamlarca verilen kararları büyük bir özveriyle yerine getirmekte, köklü tarihinden ve vatandaşlardan aldığı güç ve güvenle kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi görevlerini yüksek vazife şuuruyla ifa etmektedir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı’nın en zor ve riskli koşullarda dahi yaşamları pahasına verdikleri mücadele ve görevlerine olan bağlılıkları takdire şayan olup, görev bilincinin yüksekliğinin kaynağında merhamet, inanç ve değerlerimizden alınan ilham yatmaktadır. Bu vesile ile İlimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” şeklinde konuştu.
Konya'daki huzur ve güvenli ortamın tesisi için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca görev yapan Konya İl Emniyet Müdürlüğü personeline İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut nezdinde teşekkür eden Vali Vahdettin Özkan, tüm polislere çalışmalarında başarılar dileyerek Ramazan Bayramlarını kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri