Konya Valisi değişti! Başkanlardan Özkan ve Akın'a tebrik mesajları

Merakla beklenen 2024 yılı Valiler Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Konya Valisi değişti… Konya’nın yeni Valisi İbrahim Akın oldu.

Merakla beklenen 2024 Valiler Kararnamesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameyle birlikte, 16 ile yeni vali atandı. Konya Valisi Vahdettin Özkan, Manisa Valiliği’ne atanırken, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın, Konya’nın yeni valisi oldu.

SELÇUKLU VE MERAM BELEDİYE BAŞKANLARINDAN TEŞEKKÜR VE TEBRİK MESAJLARI

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Valiler Kararnamesi ile Konya Valisi olarak atanan Sayın İbrahim Akın’a görevinde başarılar diliyorum. Manisa Valisi olarak atanan Sayın Vahdettin Özkan’a ise şehrimize verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, “Sayın Vahdettin Özkan’a Konya’ya kattığı değer ve çalışmalarımıza olan desteği için teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Konya’ya yeni atanan Sayın İbrahim Akın’a da hoş geldiniz diyerek hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri