Karapınar İlçe Müdürlerinden Konya Bakış Gazetesi'ne ziyaret

Karapınar İlçe Nüfus Müdürü Recep Kesik ve Karapınar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Ali Karakul, Konya Bakış Gazetesi'ne ziyaret.

Karapınar İlçe Nüfus Müdürü Recep Kesik ve Karapınar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Ali Karakul, Konya Bakış Gazetesi'ne ziyaret.

Ziyaret sırasında Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Elmacı ile bir araya gelen müdürler, Karapınar üzerine görüş alışverişinde bulunarak sohbet etti.

Karapınar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Ali Karakul, ilçenin Konya’nın parlayan yıldızlarından biri olduğunu belirtti. Gençler için özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Karakul, “Çocuklarımız bizim çok değerlidir. Biz de onların büyükleri olarak hayatlarına dokunmak amacıyla birçok işe imza atıyoruz. Öğrencilerimiz ve çocuklarımız, yaptığımız çalışmalarda yer alarak özverili çabalarımıza katkıda bulunuyor. Şimdiye kadar ilçede tüm kamu ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalışarak gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Karapınar İlçe Nüfus Müdürü Recep Kesik ise, ilçenin potansiyeline dikkat çekerek, “Gençler için yapılan her çalışmada yer alıyoruz ve onların geleceği için özverili bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Elmacı, Kesik ve Karakul’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri