Hüsamettin Çelebi Mahallesi muhtarlık binasına kavuşuyor

Selçuklu İlçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası yapım çalışmalarına start verildi.

Selçukla’da 17 bin 697 nüfusuyla ilçenin ilk on büyük mahallesi içerisinde bulunan Hüsamettin Çelebi Mahallesi. Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve ekibinin girişimleri ve talimatlarıyla Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtarlık Ofisinin yapım çalışmalarına Hüsamettin Çelebi Mahallesi Uluyayla Caddesinde start verildi.
Muhtar Yılmaz İncekara” Muhtarlık olarak Selçuklu Belediyesine muhtarlık ofisi yapılması için bir dilekçe sunduk. Bu dilekçemize Selçuklu Belediyesi kısa bir zaman dilimi içerisinde geri dönerek Muhtarlık ofisinin yapımına start verdiler. Bu örnek çalışmaya imza atan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve ekibine mahalle halkı adına teşekkür ediyorum. Bizlerde her zaman Belediyemizin yanında olacağız. Bizlere düşen görev olduğu takdirde göreve hazırız. Bundan sonra hep birlikte el ele vererek Selçuklu İlçesinde ve Hüsamettin Çelebi Mahallesinde güzel işlere birlikte imza atacağız “ dedi.
Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtarlık Ofisinin en kısa zaman dilimi içerisinde bitirilip, düzenlenecek olan açılış töreniyle hizmete açılacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri