Haber Kent’ten 29 Ekim'e özel ‘Gez Gör Konya’ sayısı

Haber Kent Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Çetin, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Elmacı’yı ziyaret etti. Ziyarette, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak yayımlanan ‘Gez Gör Konya’ özel sayısı tanıtıldı.

Haber Kent Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Çetin, Konya Bakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Elmacı’yı ziyaret etti. Ziyarette, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak yayımlanan ‘Gez Gör Konya’ özel sayısı tanıtıldı. Çetin, bu özel çalışmanın detayları hakkında bilgi verdi.

Haber Kent’in, Konya’yı fotoğraflarla farklı pencerelerden yansıtan bu özel sayısı, kente gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler için rehber niteliği taşıyor. Mürsel Çetin, “Mevlana’sı, tarihi, turistik ve kültürel zenginlikleriyle bambaşka bir Konya’yı sizlere sunmaktan mutluluk ve onur duyarız” dedi.

‘Gez Gör Konya’ özel sayısı, Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak yayımlandı. Çetin, ilk sayısının ‘Gökyüzündeki Gururumuz: Türk Yıldızları’ çalışmasının ardından ikinci sayı için titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve bu sayının yoğun beğeni topladığını belirtti.

Güzel bir çalışmayı daha kültür hayatına kazandırdıklarını vurgulayan Çetin, “İlk çalışmamızda, yurt içinde ve yurt dışında muhteşem gösterileriyle adeta nefesleri kesen Türk Yıldızları’nın cesurca gerçekleştirdiği hareketleriyle destansı yolculuğuna tanıklık edilmesini istemiştik. İkinci sayımızda ise yine Konya’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini özel bir çalışmayla ortaya koymayı hedefledik” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Mehmet Ali Elmacı, Mürsel Çetin’e ‘Gez Gör Konya’ özel sayısı için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

KADİR SAYILGAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri