Başkan Önal, üniversite öğrencileriyle buluştu

Selçuk Üniversitesi Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksekokulu'nda "Bir Bilene Sor" kariyer günleri kapsamında program gerçekleştirildi.

Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı İbrahim Önal, Yüksekokul Müdürü Naim Çağlar Diri, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Önal, üniversite hayatından, mesleki ve hayat tecrübelerini anlattı.

Başkan Önal, gençlere tavsiyelerde bulunarak, “Sevgili gençler, Kendinizi her konuda çok geliştirmek ve sosyal olmak zorundasınız, okumalı ve araştırmalısınız. Bu size yaşam boyunca değer katacaktır. İnsanın kendisine, ailesine ve topluma sorumlulukları olduğunu belirten Başkan Önal, İnsanın hayatında dokunacak birleri mutlaka olacaktır. Eğer bir şeyi başarmak istiyorsanız en iyisi olun. Azimli olun ve kararlı olun” diye konuştu.

“EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK VERİYORUZ”

Eğitim de önemli destekler verdiklerini belirten Başkan Önal” Yüksekokul öğrencileri bizim gönül elçilerimiz. Sizler ailenizin bizlere emanetisiniz. Her türlü sorunuzda yanınızdayız. Okulumuza her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte desteğimiz veriyoruz” dedi. Program sonunda Yüksekokul Müdürü Naim Çağlar Diri Başkan Önal’a hediye takdiminden sonra Belediye Başkanlığı tarafından S.Ü. Karapınar Aydoğanlar MYO’nun bahçesinde öğrencilere ikramlarda bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri