44 Yıllık meslekten duygusal veda! Semra hemşire emekli oldu

Konya Numune Hastanesi'nde uzun yıllardır görev yapan hemşire Ayniyat Saymanı Semra Güler Esen, 44 yıllık meslek hayatını tamamlayarak emekliliğe ayrıldı.

Konya Numune Hastanesi'nde uzun yıllardır görev yapan hemşire Ayniyat Saymanı Semra Güler Esen, 44 yıllık meslek hayatını tamamlayarak emekliliğe ayrıldı. Esen, emekliliğini eşi ve mesai arkadaşlarıyla birlikte düzenlenen bir törenle kutladı.

Törende, Numune Hastanesi Başhekimi Halil Ekrem Akkurt, Semra Güler Esen’e meslekte gösterdiği özveriden dolayı plaket takdim etti.

Törene katılan arkadaşları da Esen’e çiçek ve hediyeler vererek bu özel günü kutladı. Emeklilik törenine, Esen’in eşi ve mesai arkadaşlarının yanı sıra Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel’i temsilen danışmanı Murat Günvar da katıldı.

10 yıldır Numune Hastanesi'nde görev yapan Semra Güler Esen, mesai arkadaşlarıyla adeta bir aile gibi çalıştığını belirterek, “Kiminin ablası, kiminin annesi ya da teyzesi oldum” dedi. Emekliliğini sevinçle karşıladığını ancak dostlarından ayrılmanın hüznünü de yaşadığını ifade eden Esen, bu süreçte birçok anı biriktirdiğini belirtti.

Meslek hayatı boyunca büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Semra Güler Esen, “9 Eylül 1987’de işe başladım ve o günden bu yana çalışıyorum. 8 Kasım itibariyle emekli olacağım. Meslekte 44 yılı, evlilikte de 42 yılı geride bıraktık. Mesleğimi gururla yaptım.

Asker eşiyim, önce İzmit’te 6 yıl çalıştım, sonra Sivas Şarkışla’da zor şartlar altında görevimi sürdürdüm. Son olarak Konya’ya geldim ve burada sağlık müdürlüğü, yüksek okul, hekim evi, ağız ve diş sağlığı hastanesi ve son olarak Numune Hastanesi’nde görev yaptım. 10 yıldır Numune Hastanesi’nde çalışıyorum. Emekli olsam da ben hâlâ bu hastanenin pamuk prensesi, Semra ablasıyım.

Kiminin annesi, kiminin teyzesi oldum. Gece bile arayıp dertlerini paylaşan arkadaşlarım oldu. Eşimden de Allah razı olsun, bana her zaman destek verdi. Hastaneye veda etmiyorum, emekli olsam da hep burada olacağım” dedi.

ABDULĞANİ ÇİFÇİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri