KONYA SİYASETİ BU DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİ! Nikahı Başkan Kavuş kıydı

KONYA SİYASETİ BU DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİ! Nikahı Başkan Kavuş kıydı...

AK Parti Konya Milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, kızı Aysima’nın Buğra Güven ile dünya evine girdiği anlamlı gününde duygusal anlar yaşadı.

Siyaset dünyasından birçok tanınmış ismin katıldığı düğün töreni, Ankara’da seçkin bir davetli topluluğunun huzurunda gerçekleşti. Düğün törenine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve yakın zamanda Manisa Valisi olarak atanan Vahdettin Özkan gibi siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

SİYASETİ BULUŞTURDU

Eski bakanlar Sami Güçlü, Bekir Bozdağ, Abdülkadir Aksu, Efkan Ala, Abdülhamit Gül ve İsmet Yılmaz da bu özel günde Erdem ve Güven ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Genç çiftin nikahı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş tarafından kıyılırken, Kavuş imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını geline teslim etti. Tören esnasında yaptığı konuşmada Başkan Kavuş, aileleri tebrik ederken Aysima ve Buğra çiftine yeni hayatlarında iki cihan saadeti, sağlık, huzur ve bereket dileklerini iletti.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YAŞAM Haberleri