“Cuma Buluşmaları birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları kapsamında Binkonutlar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını Süleyman Çelebi Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla hasbihal etti.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir lokasyonda gerçekleşen Cuma Buluşmaları devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın bu haftaki adresi Binkonutlar Mahallesi oldu. Süleyman Çelebi Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, gelen istek ve önerileri dinledi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Binkonutlar Mahalle Muhtarı Mustafa Eraslan, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.


BAŞKAN PEKYATIRMACI,“CUMA BULUŞMALARI KARDEŞLİK İLİŞKİLERİMİZİN GELİŞMESİNE VESİLE OLUYOR”
Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizin taleplerini yerinde değerlendiriyoruz. Bu buluşmalar yapılan hizmetlerin anlatılmasına, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlarken kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine vesile oluyor. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi.
Başkan Pekyatırmacı, “İstanbul’da görevi başında iken elim bir kaza geçirip şehit olan Konyalı hemşehrimiz trafik polisi Emrah Büke’ye Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri