Melih Bostan’dan Çamdalı’ya mesaj! Formaya göz kırptı

TÜMOSAN Konyaspor, lige verilen milli arada Mısır Premier Ligi takımı Pyramids FC ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmada genç forvet Melih Bostan, bir kez daha sahaya çıkarak performansıyla dikkat çekti.

Konyaspor, 2024-2025 sezonunun ilk 8 haftasında gol yollarında yaşadığı sıkıntılarla dikkat çekiyor. Forvet oyuncuları Umut Nayir ve Blaz Kramer'den beklenen katkıyı alamayan Yeşil-Beyazlı ekip, bu süreçte yalnızca Umut Nayir'in Kasımpaşa deplasmanında kaydettiği golle yetinmek zorunda kaldı. Yaz transfer döneminde kadroya katılan genç golcü Melih Bostan ise lig maçlarında forma şansı bulamadı. Ligin ilk 8 haftasında herhangi bir resmi karşılaşmada süre alamayan Bostan, milli aralarda yapılan Ankaragücü ve Pyramids FC hazırlık maçlarında sahaya çıktı. Bu iki maçta da gol atan genç oyuncu, performansıyla teknik heyetin dikkatini çekerek forma için güçlü bir aday olduğunu gösterdi.

MAÇ SONRASI ANLAMLI PAYLAŞIM

Yeşil – Beyazlıların genç golcüsü Melih Bostan, Süper Lig’de henüz forma şansı bulamasa da hazırlık maçlarındaki performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Mısır ekibi Pyramids FC ile oynanan hazırlık maçında takımının tek golünü atan 20 yaşındaki forvet, attığı golle dikkat çekti. A takımda henüz kadroya giremeyen ancak forvetlerin suskun olduğu dönemde rekabete hazır olduğunu gösteren Bostan, gol sonrası teknik direktör Ali Çamdalı’ya ve teknik ekibe güçlü bir mesaj verdi. Melih, sosyal medyadaki paylaşımında "Çalışmaya devam" ifadesini kullanarak azmini ortaya koydu. Süper Lig'de ilk 8 haftada sahaya çıkamayan Bostan’ın hazırlık maçlarındaki performansı, zorlu fikstür öncesi hem teknik heyeti hem de taraftarları umutlandırdı. Anadolu Kartalı’nın yoğun maç temposunda Melih Bostan’ın daha fazla süre alması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri