Konyaspor'un tesis sponsoru Unilever'e tepkiler büyüyor! Taraftar açıklama bekliyor

TÜMOSAN Konyaspor, Kayacık Tesisleri’nin isim sponsoru olarak Unilever ile anlaşma imzaladı. Anlaşma sonrası taraftardan tepkiler art arda geliyor...

TÜMOSAN Konyaspor, Kayacık Tesisleri’nin isim sponsoru olarak Unilever ile anlaşma imzaladı. Bünyesinde Omo, Domestos, Algida, Cif, Clear, Signal, Rexona ve Elidor gibi markaları barındıran Unilever, Konyaspor’un tesis isim sponsoru oldu ve Kayacık Tesisleri'nin girişine Unilever ismi ve logosu yerleştirildi. Bu anlaşma, sezon sonuna kadar geçerli olacak şekilde imzalandı.

Ancak, Unilever’in İsrail yan kuruluşu olduğu iddiaları ve firmanın boykot listesinde yer alması, Konyaspor taraftarları arasında tepkiye yol açtı. Özellikle sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, taraftarlar bu anlaşmanın iptal edilmesi yönünde çağrılarda bulunurken, Konyaspor’un Gazze’ye yönelik saldırılarda sergilediği tavır da hatırlatıldı.

Taraftarlar, Konyaspor’dan konuyla ilgili bir açıklama beklerken, Unilever'in sponsorluğu hem yerel hem de sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri