Konyaspor'un golcüsünden Beşiktaş sözleri! " Puanlarla dönmek istiyoruz"

Konyaspor’un Sloven forveti Blaz Kramer, 9.haftada deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçı hakkında konuştu. Kramer, kritik deplasmandan puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Konyaspor’un Sloven forveti Blaz Kramer, katıldığı imza gününde açıklamalarda bulundu. Taraftarlarla bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu belirten Kramer, "Çocukları mutlu görmek ve onları sevindirmek bu organizasyonda beni de çok mutlu etti" dedi.

Konyaspor'daki adaptasyon sürecinin hızlı geçtiğini vurgulayan Kramer, "Adaptasyon sürecim zorlu olmadı, sıcak ve samimi bir şekilde karşılandım, bu da süreci hızlandırdı. Oynadığım dört maçta, hava şartları ve Türkiye’deki oyun stiliyle tam anlamıyla tatmin olmasam da, zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kendi bireysel performansından ziyade takımın başarısına odaklandığını söyleyen Kramer, "Gol atmak ya da asist yapmak beni mutlu eder, ancak asıl önemli olan takımın kazanması. Beşiktaş maçından puan ya da puanlarla dönmek bizim önceliğimiz olacak. Oynadıkça skora katkı yapacağıma da inanıyorum" dedi. Türkiye Ligi'ni "geçiş oyunlarının oynandığı bir lig" olarak tanımlayan Kramer, bu oyun stiline hızla uyum sağlayacağını ifade ederek, "Ben de geçiş oynamayı seven bir oyuncuyum" diyerek sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri