Konyaspor'un başarılı orta sahasından Galatasaray değerlendirmesi! Nzonzi: Puan alarak kendi işimize bakacağız

Sezon başında transfer edilen ve ilk dönemlerde eleştirilen Steven Nzonzi, son zamanlardaki performansıyla dikkat çekiyor. Galatasaray maçı hakkında konuşan Nzonzi, "Biz rakiplerimizi düşünmüyoruz. Galatasaray maçında sadece kendi işimize bakmalıyız" dedi

Konyaspor'da sezon başında transfer edilen ve ilk dönemlerde eleştirilen Steven Nzonzi, son zamanlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kayserispor maçında ağları havalandıran Fransız orta saha oyuncusu, ligdeki gol sayısını 4’e çıkardı.

Kayserispor maçı sonrası Galatasaray karşılaşması hakkında konuşan Nzonzi, "Sezon boyunca zorluklar yaşadık. Kayserispor’un da kritik bir pozisyonda olması nedeniyle maçın gerçekten zor geçeceğini biliyorduk. Bize karşı iyi mücadele ettiler. Mağlup da olabilirdik ama 1 puan aldık. Maçın durması ve yaşananlar mazeret olamaz. Sadece can sıkıcı bir durumdu. Beraberlik elbette bizi üzdü çünkü rakip bir kişi eksikti. Galip gelseydik, önümüzdeki Galatasaray maçını daha rahat oynayacaktık. Umudumuzu son maça bıraktık. Ligde kalmaya çalışan birçok takım var. Herkes elinden geldiğince mücadele ediyor. Ancak biz rakiplerimizi düşünmüyoruz. Galatasaray maçında sadece kendi işimize bakmalıyız. Puan alarak ligde kalmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri