Konyaspor'da transfer listesi hazır! Her bölgeye 7 -8 alternatif belirlendi

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, transfer yasağını kaldırdıktan sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. Korkmaz, transfer yapacakları bölgelerin belirlendiğini ve transfer komitesinin her bölge için 7-8 alternatif belirlediğini söyledi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, transfer yasağını kaldırdıktan sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Katıldığı bir programda konuşan Korkmaz, transfer yapacakları bölgelerin belirlendiğini ve transfer komitesinin her bölge için 7-8 alternatif oyuncu belirlediğini söyledi.

Korkmaz, "Zorunlu borçları ödedikten sonra transfer için bütçe belirleyeceğiz. Transferleri nokta atışıyla yapmak istiyoruz. Göreve geldiğimizde bir izleme komitesi oluşturduk ve bu komite 6-7 aydır oyuncu izliyor. Şimdi bize raporlarını sundular ve her bölgede 7-8 tane alternatif oyuncu var. İhtiyacımız olan bölgeler belli. Bu oyuncular arasından bütçeye ve takıma uyan isimleri alacağız. Verim alamadığımız oyuncularla ise yollarımızı ayıracağız" ifadelerini kullandı.

“ALTYAPIDAN 2 – 3 OYUNCU ÇIKABİLİR”

Transfer yasağı bulunan Konyaspor, öncelikli hedef olarak bu yasağı kaldırmayı amaçlıyor.

Yeşil-beyazlılar, kadro yapılanması ve transferler için öncelikle 2,3 milyon euroluk (yaklaşık 80 milyon TL) borcu ödemek zorunda.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, transfer dönemi ve altyapıya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Korkmaz, "Asıl sorunumuz transfer yasağını kaldıramazsak tüm şartları göz önünde bulundurarak yalnızca lisanslı oyuncularımızla sözleşme yapabiliyoruz. Altyapıdaki oyuncularımızla lisans bile çıkaramıyoruz. Transfer yasağı devam edecek olsa, altyapıdan A takıma en fazla 2-3 oyuncu monte edebiliriz. Transfer yasağını 15 Haziran'a kadar kaldırmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri