Konyaspor'da sağ bek arayışları sürüyor! Yeşil - Beyazlıların gündeminde Beşiktaş'ın oyuncusu var mı?

Transfer yasağının kalkmasıyla birlikte harekete geçen Konyaspor, Ahmet Oğuz'un takımdan ayrılmasının ardından sağ bek pozisyonunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Transfer yasağının kalkmasıyla birlikte harekete geçen Konyaspor, Ahmet Oğuz'un takımdan ayrılmasının ardından sağ bek pozisyonunu güçlendirmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Kulüp, bu kritik pozisyona katkı sağlayacak oyuncuları titizlikle seçmeye özen gösteriyor.

Yeşil-beyazlılar, Kerem Kalafat'ın ardından Beşiktaşlı Onur Bulut'un isminin gündeme gelmesiyle ilgilenmemiş görünüyor. Onur Bulut'un Beşiktaş ile devam eden sözleşmesi bulunuyor ve teknik direktör Van Bronckhorst'un kararı doğrultusunda tüm futbolcuların kampta toplanması bekleniyor. Bu süreçte Hollandalı teknik adam, oyuncularla ilgili son kararını verecek.

Konyaspor'un sağ bek arayışları ise farklı bir yönde devam ediyor. Kulüp, 1 yabancı ve rotasyonda kullanılacak 1 yerli futbolcuyu transfer etmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi yenilenen Uğurcan Yazğılı, sağ bek pozisyonu için düşünülmüyor. Uğurcan, savunma ve duruma göre 6 numarada görev alacak.

Konyaspor yönetimi, sağ bek transferini kısa sürede sonuçlandırmak için çalışmalarını hızlandıracak. Bu transfer hamlelerinin, takımın yeni sezonda daha güçlü ve dengeli bir kadro yapısına sahip olmasına katkı sağlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri