Konyaspor'da nefesler tutuldu! Ya tamam ya devam!

Ligde bu sezon mücadelesinin büyük bir bölümünü ligin alt sıralarından kurtulmak için veren Konyaspor, ligin son haftasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Zorlu mücadelede taraftarına ihtiyaç duyan Konyaspor, gecenin sonunda mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu, bugün oynanacak maçlarla sona eriyor. Şampiyon ve küme düşecek takımların belli olacağı son haftada Konyaspor, sezonun en önemli maçında Galatasaray’ı ağırlayacak. Anadolu Kartalı, dün stadyumda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Hafta boyunca maça yoğun tempoda hazırlanan Konyaspor, kritik karşılaşma öncesinde herhangi bir önemli eksiklik yaşamıyor. Ligde 41 puanla 15. sırada bulunan Yeşil-Beyazlılar, rakibinden 1 puan alarak ligde kalmayı hedefliyor.

Son dönemde zorlu bir süreçten geçen ve ligde kalmak için her türlü mücadeleyi veren Konyaspor’da, Teknik Direktör Ali Çamdalı öğrencilerini sadece saha içine odaklanmaları konusunda motive etti. Çamdalı, takıma saha dışı etkenlere kapılmadan ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını söyledi.

Konyaspor taraftarı da Galatasaray maçı için özel hazırlıklar yapıyor. Nalçacılılar Grubu, kritik maç için yaptığı duyuruda, takımı stadyum önünde coşkulu bir şekilde karşılayacaklarını belirtti. Pazar günü saat 16.30'da yapılacak karşılama, sis ve meşalelerle renkli görüntülere sahne olacak.

Konyaspor, bu kritik karşılaşmadan puan ya da puanlar alması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Tüm gözler, bu heyecan dolu maça çevrilmiş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri