Konyaspor'da maliyet hesapları! Yeşil - Beyazlılar transferlere ne kadar para harcadı?

Süper Lig’de bu sezon tam anlamıyla yeni bir kadro kuran Konyaspor, oyuncu seçimi kadar maliyet noktasında da dikkatli davrandı. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, oyuncu maliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig’de bu sezon tam anlamıyla yeni bir kadro kuran Konyaspor; Kramer, Umut Nayir, Pedrinho, Yusuf Erdoğan ve Bazoer gibi yetenekli ayakları kadrosuna katmayı başardı.

Yeşil – Beyazlılar, oyuncu seçimi kadar maliyet noktasında da dikkatli davrandı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, bu sene yaptıkları transfer ve harcanan transfer bütçesi hakkında konuştu. Korkmaz, “Hedefimiz geçen sezonki takımla aynı maliyette bir takım yapmaktı. Toplamda 10 milyon Euro civarı takım yapmak istiyorduk.

Bu seviyede kalmaya gayret ettik. Belki çok az geçmişizdir ancak açılmış bir makas yok. Bazoer, şuanda takımda en maliyetli oyuncu olarak gözüküyor. Bize maliyetlerden ziyade bizim yapmak istediğimiz karakterli ve kaliteli bir oyuncu grubu yakalamak Bazoer noktasında joker oyuncu eksiğimiz vardı.

Stopere yardımcı olacak. Sakatlanan oyuncumuz dönecek, fazladan bir oyuncu almak istemedik ekstra olarak. Bazoer her alanda oynuyor. Samsunspor karşısında ilk maçı olmasına karşın sanki Adil ile yıllarca birlikte oynuyormuş gibi gayet sakindi. Onun sakin oyunu ve top ona geldiğinde hepimizde rahatlama hissiyatı yaşattı” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri