Konya'da vergi borcu listesinin zirvesinde Konyaspor yer alıyor

Konya Meram Vergi Dairesi, vergi borçluları arasında ilk 20’ye giren isimleri açıkladı. Listenin en başında yer alan Konyaspor, dikkatleri üzerine çekti.

Konya Meram Vergi Dairesi, vergi borçluları arasında ilk 20’ye giren isimleri açıkladı. Listenin en başında yer alan Konyaspor, dikkatleri üzerine çekti. Devlete kesinleşmiş 5 milyon lira ve üzerinde vergi borcu olan mükelleflerin listeleri vergi daireleri tarafından açıklanmaya devam ediyor.

Konyaspor, toplamda 109 milyon 732 bin TL’lik vergi cezası ile Konya’da zirvede yer alırken, kulübün borcu yapılandırma çabalarının devam ettiği biliniyor. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, kulübün vergi borcunun toplamda 165 milyon TL’ye ulaştığını ve bu borca yüzde 54 faiz işlendiğini ifade etmişti.

Konyaspor yönetimi, bu borcu yapılandırma ve ödeme planını birkaç yıla yayma amacıyla görüşmelerini sürdürüyor. Resmi görüşmelerin devam ettiği ve henüz somut bir ilerleme kaydedilmediği bildirildi. Vergi daireleri, devlete 5 milyon lira ve üzeri borcu bulunan mükelleflerin isimlerini 31 Ekim'e kadar kamuoyuyla paylaşmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri