Konya Bakış Gazetesi farkı! Konyaspor'un ilk hazırlık maçından notlar sadece burada

Konyaspor'un 2024-2025 sezonu hazırlıkları Erciyes'te devam ediyor. Anadolu Kartalı, bugün saat 17.00'de Hollanda ekibi Almere City ile ilk hazırlık maçına çıkacak. İlk hazırlık maçına dair notlar ve daha fazlası Konya Bakış Gazetesi'nde olacak.

Konyaspor'un 2024-2025 sezonu hazırlıkları Erciyes'te tüm hızıyla devam ediyor. Anadolu Kartalı, bugün saat 17.00'de Hollanda ekibi Almere City ile ilk hazırlık maçına çıkacak.

Teknik direktör Ali Çamdalı yönetiminde yeni sezon için sıkı bir çalışma programı yürüten yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmada kendilerini gösterme fırsatı bulacak. Haftalardır yoğun bir antrenman süreci geçiren Konyaspor, yeni sezon öncesi ilk ciddi sınavını verecek.

Maçın yayını yapılmayacak olsa da, Konyaspor'un hazırlık kampından en güncel bilgiler, Yeşil-Beyazlıların ilk hazırlık maçına dair notlar, Kayseri'deki kamp çalışmaları ve oyuncuların performansına dair izlenimler, yurtdışı kampı öncesi son durum ve daha fazlası sadece Konya Bakış Gazetesi'nde okuyucularla buluşacak.

ABDULĞANİ ÇİFTÇİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri