Başkan Ömer Korkmaz'dan ligde kalma değerlendirmesi! Korkmaz: Keşke dememek adına her şeyi yapalım istedik

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kendi işimizi kendimiz bitiremedik diyen Korkmaz, bir şekilde ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, ligde kalmanın sevincini ve yaşadıkları zorlu süreçleri anlattı. Korkmaz, stresten dolayı geceleri uyuyamadıklarını belirtirken, takımın ligde kalmasının büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

"Sonunun güzel bitmesi bizim için çok güzeldi ama kendi işimizi kendimiz bitiremedik, bu biraz üzücü. Bir şekilde ligde kaldık, bu puanı alan ve ikili averajları yakalayan bu takımdı. Çok mutlu olduk ve sevindik. Allah, camiamıza ve Konyaspor'a böyle günleri tekrar yaşatmasın," dedi.

Başkan Korkmaz, stresin uyutmadığı geceleri birlikte yaşadıklarını vurguladı: "Bu takımın başına bir şey gelseydi çok yıkılacaktım kendi adıma. Arkamızda duran 22 yönetici arkadaşımızın emeğini düşündükçe daha mutlu bir stres yükledi bana. En zor zamanımda, kafamı yere düşürdüğüm anda, sağ olsun başta ikinci başkanım olmak üzere tüm yönetim kurulundaki abilerim ve arkadaşlarım beni kaldırdılar ve birbirimizi ayağa kaldırmaya devam ettik. Zor zamanlar, zor günler geçirdik," ifadelerini kullandı.

Çok fazla duyguyu aynı anda yaşadıklarını ifade eden Korkmaz, “Can havliyle hep bir şeyler yapma adına adım attık. Dönüp yönetim kurulu olarak birer destek daha verdik. Gerçekten finale gelmiştik. Cuma günü yeniden bir maaş daha ödeyecek kuvveti yönetim kurulumuz kendinde buldu. 'Keşke' dememek adına her şeyi yapalım istedik. Çok fazla duyguyu aynı anda yaşadık. Skorların tamamı aleyhimize giderken bugün stresten baskında kötü bir oyun oynadık. Mücadele etmek isteyen ama topu ayaklarında tutamayan, ayakları titreyen bir takım olduk. Onları da anlıyorum, gerçekten kolay değil. Soyunma odasında süreci ligden düşmüşüz gibi yaşıyorlardı. Sevinç yoktu, onlar da en azından bir puan alıp kutlamak isterlerdi." İfadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri