23 Nisan’da Karatay’da makam çocukların

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 2’nci sınıf öğrencisi Hatice Kübra Genç’e bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Karatay Belediye Başkanlığı koltuğuna Birol Polat İlkokulu 2’nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Hatice Kübra Genç oturdu.
Hatice Kübra Genç’i makamında ağırlayan Başkan Hasan Kılca, koltuğuna oturan çocuk başkan Hatice Kübra Genç’e bir talimatı olup olmadığını sordu. Çocuk Başkan Hatice Kübra Genç, Karatay’da çocuklar için önemli hizmetler yapıldığını söyleyerek söz konusu yatırımlar için tüm Karataylı çocuklar adına Hasan Kılca’ya teşekkür etti.


SİZ BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ VE SİZLER İÇİN NE YAPSAK AZDIR
23 Nisan’a özel olarak koltuğunu Hatice Kübra Genç’e devreden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Tüm dünya çocuklarına armağanı edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Çünkü siz çocuklarımız bizim geleceğimizsiniz ve sizler için ne yapsak azdır. Bugüne kadar onlar için pek çok park, spor ve sosyal tesislerin yanı sıra birçok eğitim projesini hayata geçirdik. Bundan sonra da onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü gelecekte bu makamların sahibi yine çocuklarımız ve gençlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri