Akşehir Belediyesi’nde yeni müdürler ve yerleri belli oldu!

Akşehir Belediyesi’nde 31 Mart yerel seçimleri sonrasında idari kadro şekillenmeye başladı.

31 Mart seçimlerini önde tamamlayarak Akşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Nuri Köksal, mazbatasını teslim almasının ardından zaman kaybetmeden göreve başladı. Bayramda da mesaisine devam eden Köksal, yeni dönemde Akşehir’e hizmet verecek kadrolar üzerinde istişarelerde bulunarak çalışmalarda bulundu.
Yürütülen tahkikat ve çalışmaların ardından idari kadronun ve yeni yönetimin belli olduğu duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre bazı stratejik müdürlüklerde değişiklikler yapılırken, diğer müdürlüklerde ise mevcut kadro ile devam edilme kararı alındı.


İDARİ İŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI TANER ERCAN OLDU!
Başkan Köksal’ın, başkan yardımcılığı makamında sil baştan değişikliğe gittiği görülürken, İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi daha önce Mali Hizmetler Müdürlüğü yapan Taner Ercan’a verildi.
Önceki dönem başkan yardımcıları ise birimlere vekalet müdür olarak atandı. İbrahim Öncel başkan yardımcılığı görevinden alınarak Muhtarlık İşleri Müdürü olurken, Mevlüt Yiğit ise İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü olarak görevlendirildi.
YENİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ ERAY ZENGİN OLDU
Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal başkanlık dönemi boyunca yakın temasta bulunarak çalışmalar yürüteceği Özel Kalem Müdürünü belirledi. Görevi kendisine bildirilen Eray Zengin Akşehir Belediyesinde Özel Kalem Müdürü olarak hizmet verecek.
DÖRT FARKLI BİRİME YENİ MÜDÜR ATAMASI YAPILDI
Belediye tarafından yapılan açıklamada dört farklı müdürlükte yönetici değişikliğine gidildiği belirtildi. Değişiklik yapılan müdürlüklerde ise kurum içinden görevlendirme yapılması dikkat çekti.
Yönetici değişikliği yapılan müdürlükler ise şu şekilde;
Park Bahçeler Müdürlüğüne görevi Murat Ferit Altun, Fen İşleri Müdürlüğü görevine Kadir Koç, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine Emrah Yaşar, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü görevine ise Sezai Kılınç getirildi.
AKŞEHİR BELEDİYESİNDE YENİ MÜDÜRLÜK
Belediye Başkanı Ahmet Nuri Köksal, göreve geldiği ilk günlerde ‘Yeni Nesil Belediyecilik’ anlayışıyla hareket edeceklerini ve bu bağlamda belediye bünyesinde yeni müdürlükler açacaklarının müjdesini vermişti. Akşehir’e ve Akşehir halkına daha iyi hizmet verebilmek adına açılan ilk müdürlük Kırsal Hizmetler Müdürlüğü oldu. Açılan bu yeni müdürlüğe ise önceki dönemde Emlak İstimlak Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Tunçez atandı.
ESKİ MÜDÜRLER YENİ BİRİMLERİNDE…
Önceki dönemde müdür olarak hizmet veren üç memurun yeni görevleri ve birimleri belli oldu. Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan İsmail Kıyıcı’nın Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne atandığı duyuruldu. Akabinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevinden alınan İzzet Çetin’in memur olarak Fen İşlerinde görev alması, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Korkusuz’un da aynı birimde memur olarak görev alması uygun görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri