Başkan Pekyatırmacı: Çocuklarımız geleceğimizin teminatı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Şehit Erkan Kurşun ve Hakim Ömer Onsun İlkokullarından ziyarete gelen öğrencileri belediye meclis salonunda ağırladı.

Şehit Erkan Kurşun İlkokulu ve Hakim Ömer Onsun İlkokulu öğrencileri ile öğretmenleri, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti. Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda öğrenciler ile buluşan Başkan Pekyatırmacı belediye çalışmaları ve eğitim adına yapılan proje ve hizmetler hakkında öğrencilere bilgi verdi. Öğrenciler tarafından merak edilen soruları içtenlikle yanıtlayan Başkan Pekyatırmacı öğrencilere de gelecekleri ile ilgili sorular sordu.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Selçuklu Belediyesi olarak her fırsatta geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, ülkemizin geleceğidir. Onlar için yaptığımız her türlü çalışmayı keyifle yapıyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki enerji bizim çalışma azmimizi olumlu yönde etkiliyor, geleceğe olan güvenimizi daha da artırıyor. Kendilerini sadece akademik alanda değil, her alanda geliştirmeleri için fırsatlar sunuyoruz. Okul dışı öğrenme ortamları, yıl boyu süren spor okulları ile çocuklarımızın hem eğitimine hem gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz. Onlar için ne yapsak az. Selçuklu Belediyesi olarak sizlere daha güzel bir gelecek sunmak için çok çalışıyoruz. Bugüne kadar ilçemize çok güzel hizmetler kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Selçuklu’yu hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Kadim bir geleneğimiz olan istişare kültürü ve iş birliği ile çocuklarımıza daha mutlu yarınlar hazırlayacağız. Bu vesileyle tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum ” dedi.

Ziyarete gelen öğrenciler Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya çiçek takdim etti. Keyifli bir sohbetin sonunda öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Pekyatırmacı, ziyaretin anısına öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

YEREL Haberleri