1922 Konyaspor, imkansızı başardı! Bitime 1 hafta kala ligde kalmayı başardı

1922 Konyaspor, imkansızı başardı! Bitime 1 hafta kala ligde kalmayı başardı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, evinde Fatsa Belediyespor'u ağırladı. Mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılan Yavru Kartal, bitime 1 hafta kala ligde kalmayı başardı.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, evinde Fatsa Belediyespor'u ağırladı. Önceki hafta deplasmanda Sivas 4 Eylül'e karşı elde ettiği galibiyetle ligde kalma yolunda önemli bir adım atan Yavru Kartal, bu kez sahasında 3 puan hedefiyle maça çıktı.

Mücadelenin ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyan Anadolu Kartalı, ancak aradığı golü bulamayarak ilk devreyi 0-0 beraberlikle kapattı. İkinci yarıda da rakibine baskılı bir oyun sergileyen 1922 Konyaspor, bu devrede rakip kaleye büyük bir baskı kurdu. Fatsa Belediyespor'un oyuncusu Ertuğrul Usta'nın 69. dakikada kırmızı kart görmesiyle rakip takım 10 kişi kaldı.

Ancak Yavru Kartal, tüm çabalarına rağmen 90 dakika boyunca yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte 1922 Konyaspor, evinde Fatsa Belediyespor'la golsüz berabere kalarak puanını 28'e yükseltti ve ligde kalmayı bir hafta öncesinden garantiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum