Beklenilen teklifler kabul edildi

Beklenilen teklifler kabul edildi

Beklenilen teklifler kabul edildi

TBMM Genel Kurulu'nda, önemli kanun teklliflri kabul edildi.

TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye ile Filistin arasında kolluk eğitimi iş birliği mutabakat zaptının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi ile ulusal sürücü belgelerinin karşılıklı tanınması ve değişimine ilişkin anlaşmanın onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi kabul edildi.

Kanun Teklifleri Kabul Edildi

Meclis'te kabul edilen kanun tekliflerinin ardından, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, birleşimi, 14 Mayıs Salı günü saat 15.00'te toplanmak üzere kapattı.

Türkiye-Filistin İş Birliği

Türkiye ile Filistin arasında yapılan iş birliği anlaşması, kolluk kuvvetlerinin eğitimi konusunda önemli adımların atılmasını sağlayacak. Bu anlaşma, iki ülke arasındaki iş birliğinin güçlenmesine ve güvenlik alanında ortak çabaların artmasına katkı sağlayacak.

Sürücü Belgelerinin Karşılıklı Tanınması ve Değişimi

Ulusal sürücü belgelerinin karşılıklı tanınması ve değişimi konusundaki anlaşma ise Türkiye ile diğer ülkeler arasındaki ulaşım ve seyahat konularında kolaylıkların artmasını sağlayacak. Bu adım, uluslararası seyahat edenlerin prosedürlerini basitleştirecek ve bürokratik engelleri azaltacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.