Mehmet Şimşek Ekonomi Bakanı olacak mı? Açıklama geldi

Mehmet Şimşek Ekonomi Bakanı olacak mı? Açıklama geldi

28 Mayıs 2. Tur seçimlerinin ardından siyaset gündemi hareketlenirken 2. Tur seçim sonuçlarının ardından gözler yeni kurulacak kabineye çevrildi. Yeni kadronun en çok merak edilen ismi ise Mehmet Şimşek olmaya devam ediyor.

Mehmet Şimşek, ekonomi bakanı olacak mı, olmayacak mı sorularına merakla yanıt aranırken Mehmet Şimşek’ten seçimin galibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tebrik geldi. Seçim öncesinden bu yana kulislerde adı geçen ve Ekonomi Bakanlığı’nda görev alacağı öne sürülen Mehmet Şimşek’in aktif siyasete dönmeyeceği de kulis bilgileri arasında yer alıyordu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik etti.

MEHMET ŞİMŞEK’TEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEBRİK MESAJI

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim sürecinde de ismi ön plana çıkan ve sık sık ekonomi bakanı olacağı iddialarıyla anılan bir isimdi. Seçimin 2. Turunda yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a tebriklerini ileten Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma şu notu ekledi; ‘Çeyrek asrı bulan siyasi yürüyüşünde halkımızın güçlü desteğiyle tekrar seçilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum. Yeni dönemin ülkemiz ve dünya için hayırlı olmasını diliyorum.’

mehmet-simsek-ekonomi-bakani-olacak-mi-aciklama-geldi.jpg

EKONOMİ BAKANI OLACAK MI?

Mehmet Şimşek’in tebrik mesajının altına çok sayıda yorum geldi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ekonomi bakanı olması için çağrıda bulundu. Seçim sürecinde adı sık sık gündeme gelen Şimşek’in ekonomi bakanı olarak Kabine’de yer alacağı iddia edilmişti. Şimdi gözler yeni kurulacak Kabine’ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemde Kabine'de değişiklik yapılacağının sinyalini vermişti. Mehmet Şimşek’in ekonomi bakanı olarak Kabine’de yer alıp almayacağı ise resmi açıklama geldikten sonra belli olacak.

mehmet-simsek-ekonomi-bakani-olacak-mi-aciklama-geldi.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.