LPG'ye büyük indirim haberi geldi!

LPG'ye büyük indirim haberi geldi!

LPG'ye büyük indirim haberi geldi!

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaları takip edenler için harika bir haber var! İş Bankası, Shell istasyonlarında geçerli olacak muhteşem bir kampanya duyurdu.

Bu kampanya kapsamında, 15 Mayıs'a kadar yapılan benzin, motorin veya LPG harcamalarında 200 TL'ye varan MaxiPuan hediye edilecek.

Kampanya Detayları

İş Bankası'nın sunacağı bu fırsattan yararlanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Kampanya, 15 Mayıs tarihine kadar devam edecek ve Shell istasyonlarından yapacağınız akaryakıt harcamalarında geçerli olacak. Ancak, bu fırsatı yakalamak için tek seferde en az 750 TL tutarında 4. akaryakıt veya otogaz alışverişi yapmanız gerekmekte. Yapılan alışverişlerde elde edilecek 200 TL'lik MaxiPuan, yine Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında kullanılabilecek.

MaxiPuan Kullanımı ve Son Kullanma Tarihi

Kazanılan MaxiPuanlar, sadece Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli olacak ve yalnızca yakıt alımlarında kullanılabilecek. Bu MaxiPuanlar, 21 Mayıs 2024 tarihinde kartınıza yüklenecek ve son kullanma tarihi 30 Haziran 2024 olarak belirlendi. Ancak, unutulmaması gereken önemli bir detay var: Kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.

Tek Seferlik Fırsat: Her Müşteriye 200 TL MaxiPuan

Kampanyadan yararlanmak için her müşterinin sadece bir defa faydalanabileceği unutulmamalıdır. Her bir müşteri, bu fırsatla en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilecek. Bu nedenle, Shell istasyonlarında yapacağınız akaryakıt alışverişlerinde bu muhteşem fırsatı kaçırmamanızı öneririz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.