En çok satış Konya'da olacak! Ucuz arsa için beklemeyin

En çok satış Konya'da olacak! Ucuz arsa için beklemeyin

En çok satış Konya'da olacak! Ucuz arsa için beklemeyin

Bir konut almaya birikimi yetmeyen, uygun fiyatlı arsa arayanların beklediği haber Bakanlıktan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yaptığı açıklama ile il il satışa çıkacak arsaları duyurdu.

Kentsel dönüşüm başkanlığı 47 kentte 826 muhtelif arsayı satışa çıkardı. Arsalar açık artırma usulü ile satışa çıkacak. Açık artırmalara katılabilmek için başvuru tarihlerinin kaçırılmaması gerekiyor.

TAM 826 ARSANIN SATIŞI YAPILACAK

İlan.gov.tr'de yer alan ilandaki bilgilere göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 47 ilde 826 muhtelif arsayı satıyor.

AÇIK ARTIRMA TARİHLERİ NE ZAMAN?

Başkanlık arsa açık artırma tarihlerini 24 Nisan 25 Nisan ve 26 Nisan 2024 olarak duyurdu. Arsa satışlarında alıcılara vadeli ödeme ve peşin indirimi gibi avantajlar da sunulacak. Peşin ödeme ile arsa alan vatandaşlara yüzde 20 indirim uygulanacak. Ya da vatandaşlar yüzde 25 peşin ödeme yapıp kalan kısmı 24 ay vadeli olarak da ödeyebilecek.

arsalar.webp

ARSA SATIŞI OLACAK İLLER BELLİ OLDU

İlanda alfabetik sıra ile arsa satışı yapılacak iller sıralandı. En çok arsa Ankara, Mersin ve Konya illerinde satılacak. Bu kapsamda Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat'ta arsa satışı olacak. Arsa satışları açıklanan tarihlerde açık artırma usulü ile alıcılarını bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.