KGM'den 3 Bin personel alımı Başvuru detayları belli oldu

KGM'den 3 Bin personel alımı Başvuru detayları belli oldu

KGM'den 3 Bin personel alımı Başvuru detayları belli oldu

Karayolları Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 3 bin yeni personel alacağını duyurdu.

1 Nisan tarihinde başlayacak olan KGM asil atama süreci, 5. Grup için alınan başvurularla işlem görecek. Adayların sunmuş oldukları belgeler, büyük bir dikkatle değerlendirilecek ve atamaya uygun görülenler seçilecek. Eğer adaylar, başvurularının sonuçlarına itiraz etmek isterlerse, 1 Nisan'dan itibaren beş günlük bir süre içinde bu haklarını kullanabilecekler.

Öte yandan, yedek adaylar için 2. Grup atama süreci de aynı tarihte işleme konulacak. Bu adaylardan, tehlikeli sınıflandırılan işlerde çalışma yetkinliğini gösteren sağlık raporları istenecek. Yedek adaylar, kendi durumlarına itiraz etmek istiyorlarsa, yine 1 Nisan'dan itibaren beş gün içinde itirazlarını dile getirebilecek.

Yedek adayların başvuruları da 1 Nisan itibarıyla kabul edilmeye başlanacak ve 19 Nisan'a kadar sonuçlandırılacak. Başvuru sürecinde, yedek adayların ilgili Bölge Müdürlüklerine giderek gerekli evrakları bizzat teslim etmeleri gerekecek. Bu işlemlerin tamamlanmasının ardından, boş pozisyonlar için uygun görülen yedek adaylar göreve atanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.