Oses Çiğ Köfte Konya’da 92. şubesini açtı

Oses Çiğ Köfte Konya’da 92. şubesini açtı

Hazır gıda sektöründe Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve Türkiye’ye çiğ köfteyi sevdiren marka olan Oses Çiğ Köfte her geçen yıl şube sayısını artırmaya devam ediyor.

Hazır gıda sektöründe Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve Türkiye’ye çiğ köfteyi sevdiren marka olan Oses Çiğ Köfte her geçen yıl şube sayısını artırmaya devam ediyor.

Türkiye’de 1500’e yakın şubesi bulunan ünlü marka Konya’daki 92. Şubesini Konya –Karaman Yolu üzerinde dualarla hizmete açtı.

whatsapp-image-2024-04-22-at-09-39-09-1.jpeg

7 YILLIK BAYİ 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Konya’da 7 yıldır Oses Çiğ Köfte bayiliği yapan Mustafa Koç ikinci şubesini Karaman Caddesi üzerinde hizmete açtı. Hafta sonu gerçekleştirilen açılışa Oses Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Misafirlere açılışta sınırsız çiğ köfte ikram edildi. İkinci şubesini açmanın gururunu yaşayan ve 7 yıldır Oses Çiğ Köfte işletmeciliği yapan Mustafa Koç, açılışa katılan tüm dost ve yakınlarına teşekkür etti. Koç, “ Oses ailesinin bir ferdi olmaktan ve bugün burada ikinci işletmemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmaktan çok mutluyuz. Oses şubelerimizde tüm misafirlerimize kaliteli ve güvenilir lezzetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2024-04-22-at-09-39-09.jpeg

“TEK ACINIZ OSES OLSUN”

Açılışta Mustafa Koç’u yalnız bırakmayan Oses Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal ise “Dünya Markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ve Türkiye’de bin 500’e yakın mağaza sayısına ulaşan Oses olarak paylaştıkça büyüyen büyük bir aileyiz ilkesiyle hizmet vererek müşterilerimize diyoruz ki; ‘Tek acınız Oses olsun.’” diye söyledi.

whatsapp-image-2024-04-22-at-09-39-07.jpeg

Konya’da 92. mağazayı açtıklarını ifade eden Uysal , “Bilindiği gibi üretimimizi Konya’daki fabrikamızda gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın Oses’e en kolay şekilde ulaşabilmesini sağlamak için şube sayımızı arttırıyoruz. Mustafa Koç bey ise 7 yıldır bayiliğimizi yapıyor. İkinci şubelerinin öncelikle Koç ailesine, Oses ailemize ve tüm bölge insanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye sözlerine ekledi.

Açılış; dua, kurdele kesimi ve misafirlere ikramların ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.