‘Birlikte İleri’ gideceğiz!

‘Birlikte İleri’ gideceğiz!

Birlikte İleri Derneği, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız kazandırıyor. Dernek, birçok il ve ilçede temsilciliklerini oluşturmaya başladı. Dernek Genel Başkan Yardımcısı Servet Nükte, teşkilatlanma çalışmalarına yoğunlaştıklarını söyledi.

Birlikte İleri Derneği Genel Başkanı Avukat Latif Cem Baran, ekibiyle birlikte yeni bir karar alarak teşkilatlanma yoluna gitti. Birlikte İleri Derneği, bazı il ve ilçelerde temsilciliklerin oluşturulurken bu konudaki teşkilatlanma çalışmaları hızla devam ediyor. Son dönemde vatandaşların istek ve taleplerinin dinlenmediğinin farkında olan Birlikte İleri Derneği, bu boşluğu doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Birlikte İleri Derneği’ne Özellikle siyasi partilerden katılımların olması bekleniyor. Birlikte İleri Derneği, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirecek, bu süreçte derneğin çalışmaları büyük bir teveccühle karşılanıyor. Dernek, vatandaşların beklentilerini karşılamak adına yoğun çaba sarf edeceğini ve toplumun her kesimine hitap edecek faaliyetler düzenleyecek.

whatsapp-image-2024-05-13-at-10-06-49.jpeg

“VATANDAŞLARIMIZIN DERDİYLE HEMHAL OLACAĞIZ”

Bundan sonraki siyasi hayatın STK’da devam edeceğini ve Birlikte İleri Derneği’ne vatandaşların ilgisi ve alakasının çok olduğunu belirten Birlikte İleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Servet Nükte, “Birlikte İleri Derneği olarak teşkilatlanma çalışmalarımız vardı zaten, bu çalışmalara hız verdik. Genel Başkanımız Avukat Latif Cem Baran, il ve ilçe temsilciliklerini son sürat yol arkadaşlarımıza teslim ediyor. Bu süreçte diğer siyasi partilerde uzun yıllar hizmet etmiş arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Günümüzde siyasi partilerden çok olumlu verim göremediğimiz için STK’ya yönelme kararı aldım. Bundan sonra da STK’da hizmet edeceğim. Bu süreçte vatandaşlarımızdan büyük bir ilgi ve teveccüh görüyoruz. Vatandaşlarımızın derdiyle hemhal olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bunun için Genel Başkanımız Latif Cem Baran liderliğinde genel merkezimizi Ankara’da açacağız. Buradan teşkilatlanma ve temsilcilik işlerini yürüteceğiz” dedi.

whatsapp-image-2024-05-13-at-10-07-30.jpeg

ABDULĞANİ ÇİFTÇİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.