“Uyum içinde hizmet vermeye devam edeceğiz”

“Uyum içinde hizmet vermeye devam edeceğiz”

31 Mart günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrası belirlenen Meram Belediyesi Meclisi ilk toplantısını Başkan Mustafa Kavuş’un başkanlığında gerçekleştirdi.

31 Mart Yerel Seçimleri ile Meram Belediye Meclisine seçilen üyeler, Belediye Başkanı Mustafa Kavuş başkanlığında gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında bir araya geldi. Gündem maddelerine geçilmeden önce yaptığı konuşmada yeni dönemin Meram’a hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Mustafa Kavuş, mecliste güzel bir ekip oluştuğuna dikkat çekerek, “Seçilen birbirinden değerli arkadaşlarımızla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçemize ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu. Toplantıda ayrıca encümen ve ihtisas komisyonu üyelerinin seçimleri de yapıldı.

3.jpg

BAŞKAN KAVUŞ; “UYUM İÇİNDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Önceki dönem mecliste yer alan isimlere bir kez daha teşekkür eden Başkan Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bir seçimi geride bıraktık. Milletimiz kararını verdi. Şimdi hizmet zamanı, ilçemize güzellikler katma ve yeni yatırımlar kazandırma zamanı. Yeni meclisin Meram’da yaşam kalitesini artıracak güzel hizmetlerin altına imza atacağına olan inancım tamdır. Bu meclisimiz öncekilerde olduğu gibi yine uyum içinde çalışarak bunu başaracaktır. Meramlı hemşehrilerimiz de bizden bunu bekliyor. Biz de bu beklentiyi karşılayacak, hayırla başlayacak, hayırla devam edeceğiz inşallah. Hakka, hukuka riayet ederek ve adaletle hareket ederek ilçemizi yönetecek Meramımıza hayırlı hizmetler kazandıracağız.”

1.jpg

İLK TOPLANTIDA KOMİSYONLARDA GÖREV ALACAK İSİMLER BELİRLENDİ

Başkan Kavuş’un açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Meclisin yeni Başkanlık Divanı ile Belediye Encümeni ve İhtisas Komisyonu üyelerinin seçimi ile başlayan toplantı, Tarihi Kentler Birliği Üye Seçimi, Konya Belediyeler Birliği Üye seçimi ile devam etti. Toplantı Meram Belediyesi 2023 yılı faaliyet raporunun okunmasıyla son buldu.

7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.