Konyaspor Basketbol'da umutlar yeşerdi! Son maçta ölüm kalım savaşı verecek

Konyaspor Basketbol'da umutlar yeşerdi! Son maçta ölüm kalım savaşı verecek

Ligin alt sıralarında yer alan Konyaspor Basketbol, deplasmanda Çayırova Belediyesi'nin konuğu oldu ve önemli bir galibiyet elde etti.

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 33. hafta mücadelesi nefes kesen bir karşılaşmayla sonuçlandı. Ligin alt sıralarında yer alan Konyaspor Basketbol, deplasmanda Çayırova Belediyesi'nin konuğu oldu ve önemli bir galibiyet elde etti.

Çayırova Spor Salonu'nda oynanan maçta Konyaspor Basketbol, tempolu bir başlangıç yaparak ilk çeyreği 24-9 önde tamamladı. Ancak ikinci çeyrekte rakibi sert savunmasıyla direnç gösterdi ve farkı azalttı. İlk yarıyı Konyaspor, 43-38 üstün kapattı.

Üçüncü çeyrekte Konyaspor, rakibine fırsat vermeden oyununu sürdürdü ve farkı 26 sayıya kadar çıkardı. Ancak son periyotta hücumda ritmini kaybeden Konyaspor karşısında Çayırova, farkı kapatmaya başladı ve maçın son anlarında 5 sayı farkla geriye düştü.

Maçı bırakmayan Yeşil-Beyazlılar, kritik müsabakadan 92-86 galip ayrılarak ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdılar. Maçın başında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Mert Ali Sert'in durumu ise endişeye neden oldu.

Konyaspor Basketbol, son haftaya umut dolu bir şekilde girerken, aldığı galibiyetle moral buldu ve ligde kalma mücadelesini sürdürme kararlılığını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.