Selçuklu Belediyesi’nden eğitime kapalı spor salonu ve suni çim saha desteği

Selçuklu Belediyesi’nden eğitime kapalı spor salonu ve suni çim saha desteği

Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu Fen Lisesi’ne kazandırılacak olan kapalı spor salonu ve suni çim sahanın yapımı devam ediyor.

Selçuklu Belediyesi eğitime ve gençliğe olan desteğine ilçede bulunan okullara kapalı spor salonları ve suni çim sahalar kazandırarak devam ediyor. Bu çerçevede projelendirilen Selçuklu Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Suni Çim Sahanın yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Eğitimi ve gençliği her zaman önemseyen Selçuklu Belediyesi kapalı kapalı spor salonu ile bu yatırımlarını taçlandırıyor.

fen-lisesi-kapali-spor-salonu-1.jpg

İnşa edilen kapalı spor salonu, bodrum ve zemin kattan oluşacak. Bodrum katında 4 adet spor salonu, 2 adet soyunma odası, teknik alanlar ve duşlar yer alacak. Zemin katta ise hentbol ölçeğinde spor salonu, 2 adet soyunma odası, bay-bayan öğretmenler odası ve duş alanları bulunacak.

fen-lisesi-kapali-spor-salonu-2.jpg

Başkan Pekyatırmacı: “Çocuklarımız için ne yapsak az”

Selçuklu’da okulların ihtiyaçları doğrultusunda yeni eğitim yatırımlarını ilçeye kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın isteklerine her koşulda önem veriyor, çocuklarımızın daha nitelikli ortamlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri adına elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor ve onlar için ne yapsak az. Selçuklu Fen Lisemizde kapalı spor salonu ve suni çim saha ihtiyacı vardı. Selçuklu Belediyesi olarak lisemizde gayet modern, spor alanındaki tüm imkanlarını karşılayacak spor salonu ve yanında bir de suni çim sahayı kazandırmak için çalışmalara başladık. Günümüz koşullarına uygun ve tüm detaylar düşünülerek inşa edilen spor salonlarımızın imalat çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah okulumuza çocuklarımızın daha modern ve konforlu bir ortamda spor yapmalarını sağlayacak nitelikli bir tesisi kazandıracağız. Hem eğitim hem de spor alanında ilçeye değer katacak bu yatırımın hem Milli Eğitimimize hem de spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. HABER MERKEZİ

fen-lisesi-kapali-spor-salonu-4.jpg

fen-lisesi-kapali-spor-salonu-5.jpg

fen-lisesi-kapali-spor-salonu-6.jpg

fen-lisesi-kapali-spor-salonu-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.