4A 4B 4C emeklisi derin bir oh çekecek! ÇİFTE zam az önce netleşti

4A 4B 4C emeklisi derin bir oh çekecek! ÇİFTE zam az önce netleşti

Emekliye zam son dakika! 4A 4B 4C emeklisinin cebini rahatlatacak çifte zam az önce netleşti. Emekliye hem bayram ikramiyesi zammı hem de maaş zammı geliyor. En düşük emekli maaşı açıklandı.

Emekliye ara zam müjdesi geldi. Az önce son dakika açıklaması yapıldı. Temmuz ayına doğru geri sayım devam ederken emeklinin cebini rahatlatacak duyuruyu Cumhurbaşkanı gerçekleştirdi. Bugün TBMM'de milletvekillerinin yemin törenleri yapıldıktan sonra konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarına dev artış yapılacağını bildirdi. Üstelik emekliye çifte zam müjdesi var. Emekli Bayram ikramiyesine de zam geliyor. 4A 4B 4C emeklisi maaş zammı ve bayram ikramiyesi zammı ile derin bir nefes alacak. Emekli temmuz zammı ve emekli bayram ikramiyesi zammı son dakika gelişmeleri haberimizde…

emekliye-cifte-zam-1.jpg

4A 4B 4C emeklisi derin bir oh çekecek! ÇİFTE zam az önce netleşti. Emekliye ara zam için geri sayım başladı. Kurban bayramı öncesi emekli Bayram ikramiyesine Temmuz ayında ise emekli maaşlarına artış yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli maaş zammı ile ilgili ilk sinyalleri Geçtiğimiz günlerde vermişti. Seçim öncesi Malatya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Temmuz ayında emeklinin cebini rahatlatacak bir zam oranı geleceğini belirtirken aynı zamanda bayram ikramiyesi zammı içinde sürpriz bir açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre 4A 4B ve 4C emeklisine çifte zam geliyor. Üstelik bayram ikramiyesi zammı Kurban Bayramı öncesinde açıklanacak. Bugün de TBMM’de yemin töreni sonrasında emekli maaş zammı ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı. Son dakika emekli maaş zammı detayları haberimizde…

emekliye-cifte-zam-2.jpg

EMEKLİYE CUMHURBAŞKANINDAN ÇİFTE ZAM

28 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yarın Yemin etmeye hazırlanıyor. Bugün de TBMM'de milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin etmesinin ardından maaş zamları da gündeme gelecek. Özellikle pazartesi günü açıklanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabilesi ile birlikte çalışmalar hemen başlayacak. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliye çifte zam sözü verdi. Bu zamlardan biri Kurban Bayramı ikramiyesi olacak. Bayrama sayılı günler kala bayram ikramiyesi zammı açıklanacak.

Kurban Bayramı ikramiyesi zammı sonrasında emekliye temmuz zammı görüşülmeye başlanacak. Emekli vatandaşlara Temmuz ayında 6 aylık enflasyon verileri doğrultusunda artış yapılması gündemde. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile refah Payı da verilecek. Üstelik emekliye bir müjdede intibak zammı konusunda oldu. Yani emekliye temmuzda üçlü müjde gelebilir.

emekliye-cifte-zam-3.jpg

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 10.000 TL OLACAK

Emekli maaş zammı ile ilgili belli tahminlerde var. Uzmanlar temmuz zammı için değerlendirmelerde bulundu. Güncel enflasyon verilerine bakıldığında ve Alım gücü göz önünde bulundurulduğunda hem en düşük emekli maaşına hem de yüksek kademede maaş alan emeklilere zam yapılacağı tahmin ediliyor. En düşük emekli maaşının 10.000 TL'ye yükseleceğini öngören uzmanlar 7.500 TL ve üstü maaş alan emeklilere ise kademeli şekilde zam yapılacağını düşünüyor. Bu durumda emekli maaşları 10.000 TL'den başlayacak ve 15.000 TL'ye kadar yükselecek.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine 2000 sonrası emekli olanların problemi de çözülecek. 2000 yılı sonrası emekli olanlara intibak zammı gündemde. Türkiye Emekliler derneğinin bu konuda talepleri Geçtiğimiz günlerde hükümete iletilmişti. Emekliye intibak zammı 1300 TL olarak gelecek ve sadece 2000 yılı sonrası emekli olanları kapsayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.