Başvuru yaparsanız 400 TL para iadesi var!

Başvuru yaparsanız 400 TL para iadesi var!

Başvuru yaparsanız 400 TL para iadesi var!

Garanti BBVA ve Vodafone işbirliğiyle, müşterilere özel bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, Garanti BBVA müşterileri ve Vodafone kullanıcılarına para hediye edilecek.

Kampanya, 2 – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Katılım için müşterilerin Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası’ndan promosyon kodu alması ve Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını izlemesi gerekmektedir.

Hediye Çeki Kazanma Şartları

Müşteriler, promosyon kodunu girdikten sonra Vodafone Yanımda mobil uygulamasında 301 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 300 TL hediye çeki kazanacaklar. Ayrıca, Garanti BBVA müşterileri Bonus kredi kartı başvurusu yaparak ve onaylanması halinde, ilk 400 TL'lik alışverişlerinde 400 TL bonus kazanabilecekler.

Bonus Kredi Kartı Avantajı

Bonus kredi kartı başvurusu 31 Mayıs 2024 tarihinden önce yapılmalı ve ilk harcama 10 Haziran 2024 tarihinden önce gerçekleştirilmelidir. Bonus kartıyla yapılan alışverişler, 16 Haziran 2024 - 16 Temmuz 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek.

Hediye Çekleri Kullanımı ve Koşullar

Hediye çekleri, 15 Haziran 2024 tarihinde yüklenecek ve 17 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Ancak, hediye çekleri nakde çevrilemez veya satılamaz.

Kampanya dönemi boyunca bir kişi en fazla bir hediye çeki kazanabilir. Hediye çekleri sadece Vodafone Yanımda mobil uygulamasındaki Her Şey Yanımda platformunda geçerlidir ve belirli koşullara tabidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.